Cím: 1194 Budapest, Áchim András utca 131. Nyitva tartás: H-Cs 7-16h, Pénteken 7-14h.

Telefonszámaink: Üzlet: 455-4050, 06 30 248-9488

Kollégáink: (30) 372-5974, (30) 9549-149, (30) 992-0362,
azonnali felvilágosítással állnak rendelkezésre.

A fax számunk megszűnt, kérjük emailban vagy telefonon keressenek minket!


Martinek György József

Telefon: 06/30-992-0362, E-mail:info@martivill.hu

Édesapja mellett tanult bele a mesterségbe, még a ’90-es évek elején az „ős-Martivill” kezdetekor. 12 éve igazgatja a céget, édesapja, alapítónk halála után.

„Édesapám hagyatéka az üzlet, melyet szívvel-lélekkel vezetek, ahogyan annak idején megálmodta, mégis követve a mai irányvonalakat. A Martivill Kft. édesapámból egy kis darab, ami bennem, illetve vezetésemmel a kollégákban él tovább.”

A kollégák elmondása szerint:
„Gyuri nem főnök, hanem vezető. Részt vesz a mindennapi életben, csapattagnak vallja magát és úgy is viselkedik.”
„Ismeretei is vannak arról, amit elvárásként támaszt. Ez nagyon sok helyen sajnos nincs így. Hiteles vezető.”
„Picit hangulatember, de így kedvelem. Amit soha nem befolyásol a hangulata, az a korrektsége. Minden helyzetben az.”
„Tőle tanultam mindent, Szigorú, de segítőkész volt. Meghallgatja, ha valakinek új ötlete van és segít megvalósítani.
Magánjellegű problémáimmal is bizalommal fordulhatok hozzá. És amit nem minden főnökről lehet elmondani: belátja, ha hibázott!”

Fő szakterületek: Allen Bradley, Danfoss, NEFF, Siemens,Dehn, Pröpster, Phoenix Contact, ABL Sursum, Gewiss, Jung, Busch-Jaeger, Kopp, Helios, Theben, Vieland, Bachmann, Shulte, Fluke, Kopos-Kolin, Vergokan, Basor, Menekes, Niedax, Modus, OMS, Omron, Finder, Spit, Rehau, Univolt, Weidmüller, Moeller, EATON, Schrack, Domintel, EIB-KNX, Nikobus, RF-controll, Elko-ep, Bosch-Ufesa (háztartási gépek), Wago, Berner, Berker, Tekno-Point (központi porszívó, kapumozgató, napkollektor,) Massive, Eglo, Rábalux, Big White, Kanlux, Hager, Devi, fűtőkábelek,Urmet Domus (kaputelefonok), Számítástechnikai anyagok és alkatrészek.

Baloghné Martinek Krisztina

Telefon: 30/2489488, E-mail:kriszta@martivill.hu

8 éve oszlopos tagja a csapatnak. Ez idő alatt hatalmas rutint és szinte mindenre kiterjedő ismeretet szerzett a szakterületén belül. Ha betérnek üzletünkbe, nagy valószínűséggel ő fogja kiszolgálni Önöket. Különleges ismertetőjelei: kedves, vicces, hozzáértő (bátran kérjenek tőle is tanácsot!) és mindig nevet. Még akkor is, ha ő nem tud róla. Az egész lénye mosolyog! Jó, hogy vagy nekünk!

„Hogy, hogy is kezdtem az első munkanapot?2009-ben volt, jó rég :)Izgultam..... mit kell majd csinálnom, a többiek mit szólnak majd hozzám?Minden kezdet nehéz, de a kis Martivill-csapat családiasan működött és mindent megtanítottak.Ma már teljes jogú csapattag vagyok és én is segítek az újonnan érkezőknek. Büszkén állítom, hogy vevőink többsége szeret visszajárni, mindig kapnak egy két jó szót vagy akár egy kis viccelődést, de elsősorban minden szakmai igényüket megpróbáljuk teljesíteni.

Egyszóval: HAJRÁ MARTIVILL!”

Fő szakterületek: Siemens, LED fényforrások, RGB vezérlők, LED szalagok, LED tápegységek, Brennenstuhl Tracon, Gira, Somogyi Electronic, MKM, kábelek, Legrand, Schneider Electric, Kopos-Kolin, Gao, Pirelli, Giovenzana, Somogyi electric

Ádám Gábor

Telefon: 06/30-954-9149, E-mail:gabor@martivill.hu

15 éve erősíti, szakértelmével segíti a vásárlókat és a csapatot. Egyedi humorával, segítőkész hozzáállásával elképzelhetetlen lenne nélküle a Kft. működése. Köszönjük, hogy vagy nekünk!

Széles ismeretköre van az alábbi témakörben:

Fő szakterületek:Philips, Osram, Tungsram, Sylvania, Orbitec, MLX, Opple, Tronix, Dura, Tridonic, AAG Stucci, Helvar, Vossloh, Egyéb gyártók, Tracon, Legrand, Prodax, AEG,Hensel, Schneider Electric, OBO, Ganz KK, PCE, Rittal, Himel, Kaedra, Mersen Bussmann, Dymo, Haupa, Wago, ABB, Ganz-Műszer, Erico, Werma, Dimco, Conta-clip, Eti, Agfa photo, Agfa Líthium elemek, Simotrade, Zár-lakat-vasalás, Szerszámok, Védőfelszerelések, Legrand, Fischer rögzítés technika, Gipsz, Védőcsövek, Dobozok, Szigetelőszalagok, Spray-k (Hűtő, kenő, tisztító, fúró-vágó, kontakt, sűrített levegő), rögzítéstechnika.

Huszár Attiláné (Ildi)

Telefon:06 30 372-5974, E-mail:ildi@martivill.hu

„Az első munkanapom? Nagyon vártam, hogy megismerjem a többieket, és megtanuljak olyan dolgokat, amiket laikusként nem ismertem. Mindenki nagyon jófej és segítőkész volt. / ez a mai napig semmit sem változott/ Ez való nekem: jövök, megyek, intézkedek. Változatos munka, és lehetőséget ad az önállóságra. Szeretem ezt csinálni, beszerezni az árut, szervezni a szállítást stb. A kollégáktól ehhez minden segítséget megkapok. Remélem, hogy saját tapasztalataimmal is segíteni tudom a Martivill csapat közös munkáját.”

2015 nyarán csatlakozott a Kft.-hez. Mindig kedves és konstruktív hozzáállással tevékenykedik az ügyfelekért. Az üzletben ritkán találkozhatnak vele, mert többnyire úton van, hogy beszerezze a kiváló minőségű termékeket. Köszi, hogy vagy!

Fő szakterületek:Beszerzés, kiszállítás, vízszerelési anyagok, boylerek, festékek, ragasztók, segédanyagok.

Újvári Gézáné (Zsuzsa)

E-mail:zsuzsa@martivill.hu

17 esztendeje gondozza lelkiismeretesen a cég pénzügyeit. Precizitása és körültekintő hozzáállása nélkülözhetetlen a mindennapokban. Nyugalma és kedvessége ráragad a kollégákra is. Köszönjük, hogy színesíted a csapatot és gondoskodsz rólunk!

"Az első napom több mint 17 évvel ezelőtt volt. :( -ez az évek számára vonatkozik.
Furcsa volt egy nagy cégtől egy kis családi vállalkozásba kerülni -főleg, hogy négy férfi lett a munkatársam-, de visszanézve a messzi távolba szerintem gyorsan beilleszkedtem, felvettem a ritmust.
Természetesen a kollégák (és Melinda telefonon keresztül adott tanácsaival) sokat segítettek a betanulási folyamatban. Az évek alatt a kft létszáma a duplájára emelkedett :) de a családias hangulat továbbra is megmaradt.
A kollégák egymás iránti figyelme a mindennapokban jelen van; összeszokott társaság, önállóan vagy csapatban mindenki tudja és végzi a dolgát.
Munkakörömben végzendő feladatokat ilyen hosszú idő után is kedvelem, változatos, sokrétű, odafigyelést, pontosságot igényel naprakészen."

Fő szakterületek: Pénzügy